Rakt in i studentlivet igen


stampusfm
Tillbaka i Helsingborg och studentliv. Jäkligt kul. Lovade mig själv innan jag flyttade tillbaka att ta det lugnt med engagemangen, men väl tillbaka dök möjligheten upp att bli vice stationschef för vår studentradio och mina arbetsuppgifter skulle passa väldigt bra med min kommunikationsutbildning – så det tåget hoppade jag på bums.

Stationen har vuxit bra under hösten och vi har nu tio återkommande program varje vecka. Förfestradion på torsdagen snittar bortåt femtio lyssnare och växer ständigt – mycket tack vare sociala geniet Nari vars mun går på autopilot.

Annars går arbetet mot en racingsatsning 2015 sakta – det är så grymt många pusselbitar som ska passa ihop och det tar tid. Att tävla i Dubai om två månader är väldigt avlägset, arbetet läggs istället på att köra igång strax innan sommaren. Fortsättning i Europa eller tävlan i STCC, där emellan går tankegångarna.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>