Praktik på BMW Sverige


BMW(RGB)Det är ett hårt arbete att få ihop en racingsäsong. Betydligt fler responser är negativa än positiva och det kan ibland vara jobbigt. När det känns tungt gäller det att komma ihåg de positiva bitarna – som att jag precis har avslutat en två månader lång praktik på BMW Sveriges marknadsavdelning. Det har varit väldigt lärorikt och också kul att lära känna de människor man haft kontakt med per mail eller telefon tidigare. Nu har jag ett halvår kvar till examen, därefter början yrkeslivet. Dit längtar jag.

Tiden går snabbt, Dubai närmar sig. Ska jag kunna köra måste jag hitta en finansiär. Bara att kämpa på.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>