Pallplats i Fiber Direkt Cup


YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjk5MjIyNTtzOjE6InciO2k6MTAyMDtzOjE6ImgiO2k6OTk5OTtzOjE6ImMiO2k6MDtzOjE6InMiO2k6MDtzOjE6ImsiO3M6NDA6IjdkMmI5MDZmNjA4M2YwODNlMmZiOTZiOGNhNTM0ZTJhYzZhNzM3NDYiO30=I måndags gjorde jag debut i hyrkart för denna försäsong. Tillsammans med Generalen körde vi i Fiber Direkt Cup för Auto Motor & Sport.

Trots två snurrningar, en av mig själv när jag fick en finfin Jan Flash Nilsson-dänga i rumpan och en av Generalen själv lyckades vi bli trea, före bland annat förre STCC-föraren Jocke Mangs. Slagna blev vi emellertid av Prins Carl Philip Bernadotte, som med sitt lag vann racet.

Revansch nästa, Prinsen har inte en suck mot mig.

/#eriktothetop

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>